Dynjan til Kulevannsaga på 8,9 Km

Posted · Add Comment
Kulevannsaga. Foto Bjørn Heidenstrøm
  • Bildet over er fra Kulevannsaga
  • Turen starter på Dynjan som er 208 moh
  • Turen når 276 moh som høyeste punk etter 6,5 Km

En tur som ender med super idyll ved Kulevannsaga og Kulevannet som ligger bak. Turmålet er populært og du har mange sti- og løypevarianter som strekker seg i alle himmelretninger.

På turen møter du Jonsvannet. Foto Bjørn heidenstrøm

På turen møter du Jonsvannet. Foto Bjørn heidenstrøm

Noen aktiviteter du kan gjøre i Trømborgfjella:

Vandring, sykling, ski, fisking, bærsanking, soppsanking, fotografering, bading, telting, ornitologi (fugletitting), rasting, – eller kun trekke frisk luft og slappe av på en stubbe med niste og termos.

www.ut.no skriver om Trømborgfjella:

Du trenger ikke være supersprek og godt trent for å kunne gå fjelltur. De flotte skogsområdene i Trømborgfjella tilbyr en rekke flotte turer for både sofagrisene og friluftsentusiastene. Trømborgfjella er et flott turområde som benyttes hele året. Det er merkede løyper og serveringshyttene Einarbu og Arnbjørnrud ligger også her. Terrenget er småkupert med masse idylliske steder og rike fiskemuligheter. Trømborgfjella strekker seg langt ned i Rakkestad mot Halden og mot Marker i øst. Området er fint å boltre seg i for barnefamilier, og turene kan legges opp etter hvilke form man er i, eller hvilken tur man ønsker å gå.

Zoom og klikk deg inn på turen og kartet under:

Har du bilder eller informasjon fra området? Vi blir hoppende glade hvis du deler det på denne linken.

 

Med vennlig turhilsen

Eidsberg kommune

Bjørn Heidenstrøm

Prosjektleder