Dynjan til Skjærtjern på 3,6 Km

Posted · Add Comment
Skjærtjern. Foto Bjørn Heidenstrøm
  • Foto over er fra hytta ved Skjærtjern
  • 3,6 Km en vei
  • Starter på 208 moh og du når 275 moh etter 1,8 Km
  • Du har tilgang til syv vann på denne turen

Vann er mye og på denne turen kan du nå mange. Rasting, telting, fisking, eller skogens ro kan utføres eller kombinere med andre turer som går nord, syd, øst og vest i sti og løypenettverket.

Fiskekart for ferksvannsfiske

Østfold fylkeskommune har i samarbeid med Fylkesmannen i Østfold og NJFF Østfold laget et nytt fiskekart over Østfold – et av Norges beste fylker for ferskvannsfiske! Fiskekartet er nå tilgjengelig i turkart Øsfold på nett ( link her )

Noen aktiviteter du kan gjøre i Trømborgfjella:

Vandring, sykling, ski, fisking, bærsanking, soppsanking, fotografering, bading, telting, ornitologi (fugletitting), rasting, – eller kun trekke frisk luft og slappe av på en stubbe med niste og termos.

Skilting ved Skjærtjern. Foto Bjørn Heidenstrøm

Skilting ved Skjærtjern. Foto Bjørn Heidenstrøm

www.ut.no skriver om Trømborgfjella:

Du trenger ikke være supersprek og godt trent for å kunne gå fjelltur. De flotte skogsområdene i Trømborgfjella tilbyr en rekke flotte turer for både sofagrisene og friluftsentusiastene. Trømborgfjella er et flott turområde som benyttes hele året. Det er merkede løyper og serveringshyttene Einarbu og Arnbjørnrud ligger også her. Terrenget er småkupert med masse idylliske steder og rike fiskemuligheter. Trømborgfjella strekker seg langt ned i Rakkestad mot Halden og mot Marker i øst. Området er fint å boltre seg i for barnefamilier, og turene kan legges opp etter hvilke form man er i, eller hvilken tur man ønsker å gå.

Zoom og klikk deg inn på turen og kartet under:

Har du bilder eller informasjon fra området? Vi blir hoppende glade hvis du deler det på denne linken.

 

Med vennlig turhilsen

Eidsberg kommune

Bjørn Heidenstrøm

Prosjektleder