Tur og/eller rullestoltur til Søndagsskolehytta

Posted · Add Comment
Søndagsskolehytta

Fakta:

  • Det er 8 Km fra Mysen sentrum hvor du tar av fra Åsgårdveien til Lundeveien.
  • Det er flotte forhold for sykling
  • Det er fin grus for rullestol, men mange av bommene er for lave eller mann kommer ikke rundt og inn på sideveier.
  • Lundeveien har en betalingsbom hvor du brukker brikke eller betaler med SMS ( bom åpnes automatisk )
  • Det er 7 km med grusvei fra hovedbom til veiens ende ( se kart under )
  • Det er 600 meter fra ny bom (hengelås) til Søndagsskolehytta.
  • Det er noen parkeringsmuligehter langs veien.

NB! Turen er GPS-sporet av @Heidenstrom og vi må få bekreftet at venner og nettverk om rullestolbruker kommer seg under siste bom ( 600 meter fra Søndagskolehytta)

www.sondagsskolehytta.no skriver:

«Søndagsskolehytta eies og drives av Trømborg Søndagsskole og ligger fint og usjenert til ved søndre Ertevann i Trømborgfjella, sør øst for Mysen. Her er det plass til små grupper og større lag, det er to soverom, hems og stue og derfor god kapasitet for overnatting eller dagstur, det er ikke problem å være 25 -30 mennesker. Det er kjøkkenkrok med oppvaskkum og propankomfyr, vedovn og peis og belysning med lampetter som drives av sol-energi. Hytta leies ut til selskaper, fødselsdager, teambuildings arrangementer, skoleavslutninger, barne- og ungdomsgrupper, konfirmanter, speidere og andre. Den er spesielt godt besøkt i vår- og høstperioden og mange har reist fornøyde derfra»

Om hytta:

Enkel og god standard, oppvarming med peis og ovn, vedlager i lille hytta.
Kokemuligheter med propankomfyr og belysning ved hjelp av sol og vindenergi, dårlig kapasitet på høst og vinter, det anbefales å ha med batterilykter.

Hytta holder stearins og telys, tørkepapir, toalettpapir og ved. Sofagrupper og rørstoler, mange sitteplasser, min. 35. Sovemuligheter på hems, 25 madrasser, og i to soverom (4+3 senger). God plass til 25 mennesker(voksne) Ta med ferskvann til drikkevann og eventuell matlaging, det er oppvaskmuligheter, men engangsutstyr anbefales. Søppelsekker er det i hytta, og disse legges i container ved Dammyrveien når dere reiser hjem.

Zoom og klikk deg inn på kartet: