Turaktivitet

Posted · Add Comment
Kollasjer37

Vi håper du sender inn turbilder, informasjon, tips, eller GPS-spor i hele perioden frem til Lørdag 18. Oktober kl. 14.00 ( du kan sende det inn her)

Program 18. oktober:

(alt er gratis)

Kl: 08.00 til 09.00: en lett turfrokost hos Teamkraft, Opsahlveien 10, 1850 Mysen (den låven med det store klatretårnet)

Alle som vil kan komme, men vi trenger en påmelding for å vite hvor mange som kommer og du kan melde deg på litt lenger ned i teksten. Alle drar på tur på sin måte og med sko, støvler, sykkel, eller barnevogn. Ta med kamera og/eller mobilkamera. Du kan også bli på Låven og legge inn din informasjon på kartet hvis du ikke har lyst på en lørdagstur. Hvis du vil være med på en oppsatt tur rundt Fortet – så skriver du det inn i skjemaet under.

Kl: 14.00 samles vi igjen:

Bålet er fyrt opp i lavoen, det er pølser, brus og kaffe ( igjen: husk påmelding) Vi ser på de bildene som allerede er innsamlet. Vi titter på de turer, kart, og informasjon vi allerede har i basen Vi ser på de bilder, GPS-spor, og turinformasjon vi har fått inn siste uken

Kl: 15.00 kommer Bjørn Heidenstrøm på scenen.

En Eidsbergvenn og eventyrer som viser bilder og videosnutter fra sykling, vandring, og padling gjennom 45 land. De korteste turene er hans favoritter.

Meld deg på her:

Dette prosjektet er laget for å informere, motivere, og inspirere til mer utendørs aktivitet. Dette ved bruk av bilder, informasjon, og kart. Det er fra turer, stier, topper, vann, og alt annet du ser og opplever i kommunen.

Det vi samler inn og eksponere trenger ikke være langt og bildene trenger ikke å være i superklassen. Bildet blir aldri solgt eller brukt i trykksaker, men kan og vil brukt på våre digitale flater for å motivere til mer bruk av Eidsberg.

GPS-spor kan du lage hvis du har en relativt ny mobil og laster ned en «GPS-App» som «Garmin Fit» eller «Sports-tracker» ( og det finnes mange andre ) Vi håper du minst sender inn ett bilde eller noen turtips.

Vi håper aller mest at du har tid til å dele en stund rundt bålet. Folkehelse og økt besøk til Eidsberg kommune er hovedmålet.

Velkommen!

 

Med vennlig turhilsen

Eidsberg Kommune